elérkezett az utolsó 30 nap.

2012.06.08. 04:48

ahogy a cím is mondja már csak egyetlen egy hónap van hátra, és megszakad szívem.

az utóbbi pár hét a suliban is sűrű volt, hiszen volt egy úgy nevezett Művészetek Hete, ahol a dráma csoporttal táncoltunk, a zene csoport egy Queen dalt adott elő, és minden egyes nap az ebédszünetben műsorokat adtunk, majd péntek este is volt egy előadás amire szülők és látogatók is jöhettek. Az összes ez évi rajz projektet is kiállították úgyhogy azok a műveink is megtekinthetőek voltak. (az enyém is ) a táncunk elég vicces volt ugyanis a péntek esti szereplés nem volt kötelező csak 20% plusszal járt az értélkelésnél és kb 15 másod éves és 4 (azaz mi) végzős volt..de végül egy csomó random ember is bekapcsolódott és improvizálva megoldottuk hihihi.

az iskolába nem csak ez az egyetlen program volt. mindenkinek eljött az év végi vizsgák ideje és folyamatosan tanultunk, készítettük a prezentációkat, videókat, esszéket ésatöbbi. ezen a héten azonban mindez véget ért. június 8 = vége a sulinak. nekem még maradt 3 vizsgám amit a következő két hétben egy-egy napon fogok megcsinálni, de a nagyjával már végeztünk szerencsére. nekünk végzősüknek ma volt (csütörtökön) az utolsó nap ugyanis holnap mindenki egy kalandparkba megy meg pancsolni egész napra :) már nagyon várja mindenki.

időközben kiderült hogy az utolsó 3 hétben már nincsenek bezárások, úgyhogy szabadon lóghattunk mert már nem volt semmi befolyása. én egy párszor otthon maradtam szundizni a délelőtti órákon, vagy épp a délutáni órákról mentem haza, mert a szüleim ilyen rendesek voltak hogy megengedték. :) 

kedden megkaptuk a végzős albumot is. ennek tartalma két csoport fotó a kb 300 végzősről, majd programonként (sport-rajz, international, regular) egy egy csoport fotó és az összes végzős tablófotója mellékelve (nem mindenki,csak aki elküldte) babafotóval, és egy rövid szöveggel ami általánosságban egy barát által volt megírva. nekem ezt Klári te írtad még szeptemberben, úgyhogy híres vagy mert ott a neved hihihihi. utána a következő oldalakon iszonyat sok fotó van Halloween-ről, a zenei műsorokról, tematikus napokról, és sportokról is (csapat fotók pl röplabda). az utolsó lapokat meghagyták üresen, hogy üzeneteket lehessen bele írni. és meg kell mondjam ahányszor végig olvasom az enyémeket könny szökik a szemembe. az album hátlapján minden egyes diák aláírásának a nyomata van :) 

ezt az időt igyekszem hasznosan tölteni. voltam montrealban előző héten. ezena  hétvégén orientációnk lesz montrealban, jövő héten foster the people koncertre megyek kikapcsolódni két vizsga között és így tovább. 

pár napja beszélgettem a Jenivel és azt mondta. "nemsokára itthon vagy. és nagyon jó lesz.! nekünk leghalábbis.." megkérdeztem miért mondja ezt?  válasz "..mert neked honvágyad lesz.." és őszintén szólva szerintem ennél okosabbat még sose mondott :D (najó szeretlek ám ez nem igaz) . de szó mi szó igaza van. mostantól két otthonom van, és kanada mindig a részem lesz.

na majd közlöm a dolgokat továbbra is. 

xoxox

imádat. <3 :)

A bejegyzés trackback címe:

https://adrikanada.blog.hu/api/trackback/id/tr814572842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása